До новин

Запорізький сталепрокатний завод - банкрут

10 квітня, 2015
Банкрутство підприємств
Запорізький сталепрокатний завод - банкрут

Господарський суд Запорізької області визнав ПАТ "Запорізький сталепрокатний завод" банкрутом.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Зазначимо, що з березня 2014 року ПАТ "Запорізький сталепрокатний завод" перебував у процедурі санації. Суд визнав, що санаційні заходи вичерпані і не надають можливості виконати умови плану санації в повному обсязі та розрахуватися за зобов'язаннями.

"Внаслідок цього та з урахуванням рішення комітету кредиторів від 03 березня 2015 року слід припинити процедуру санації ПАТ "Запорізький сталепрокатний завод", припинити повноваження керуючого санацією Голих Л. К., визнати ПАТ "Запорізький сталепрокатний завод" банкрутом, відкрити ліквідаційну процедуру", - сказано в матеріалах справи.

Ліквідатором було призначено Людмила Нагих, яка раніше була керуючої санацією. 

У ПАТ відразу 13 кредиторів: ТОВ "Енергомаш-Інвест", ТОВ "Алгеал", управління Пенсійного фонду України в Заводському районі Запоріжжя, ПАТ "Запоріжгаз", Запорізький міський центр зайнятості, концерн "Міські теплові мережі", Державна податкова інспекція у Заводському районі Запоріжжя, ТОВ "Торговий дім "Метизи", КП "Водоканал", ПАТ "Полтавський завод", ТОВ "Аско Пласт", ТОВ "Запоріжжяобленерго" і неназваний ФОП.

Частками в ПАТ "Запорізький сталепрокатний завод" володіють швейцарські компанії Veala SA (19,12%) і AlphaCapEngineering SA (13,57%), а також два неназваних фіз. особи (22,82% і 21,87%).

Коментарі
Додати коментар