До новин

"Глобал Фід" спростовує заяву "Мрії" про рейдерське захоплення АТП на Тернопільщині

14 липня, 2016
Резонансні справи
"Глобал Фід" спростовує заяву "Мрії" про рейдерське захоплення АТП на Тернопільщині

Компанія "Глобал Фід" заявляє, що 1 липня її представники цілком законно прийшли на автотранспортне підприємство міста Хоростків Тернопільської області і ніякого рейдерського захоплення АТП, про яке раніше повідомляв агрохолдинг "Мрія, не було.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі "Глобал Фід".

"23 жовтня 2015 року ТОВ "Глобал Фід" придбало хоростківське АТП у ТОВ "Буд М". Операція купівлі-продажу була оформлена відповідним договором. Але, коли нові власники захотіли потрапити на свій придбаний об’єкт, їх просто туди не пустили. Хто? Охоронці агрохолдингу "Мрія", - розповідають у компанії.

За словами представників "Глобал Фід", виявилось, що після зміни менеджменту, нові керівники "Мрії" вирішили похазяйнувати і в АТП. Після певних перепетій, 1 липня вже цього року, представники ТОВ "Глобал Фід" на чолі з директором Тарасом Дідиком все-таки зайшли на свою законну автотранспортну територію. І відразу ж змушені були викликати поліцію через загрозу зі сторони невідомих чоловіків спортивної зовнішності.

За даними прес-служби, директор ТОВ "Глобал Фід" Тарас Дідик представив усі документи, які свідчили, що саме його фірма володіє нерухомістю АТП і належним чином оформила оренду земельної ділянки. У "Мрії" не надали жодної документації, лише посилались тільки на договір оренди території автопідприємства, нібито укладений ще з попереднім  власником ТОВ "Буд М".

Але документа цього, кажуть у "Глобал Фід", поліцейські не побачили. Юристи агрохолдингу пообіцяли привезти договір наступного дня. Але 2 липня замість юридичного підтвердження – розпочалась нова спроба захопити АТП силовим методом. Знову змушена була втрутитись поліція – приїхав навіть начальник Гусятинського відділу. Всі разом сіли за стіл переговорів. І, здавалось, що домовились. На прохання правоохоронців ТОВ "Глобал Фід" погодилось за необхідності безперешкодно допускати працівників "Мрії" у складські приміщення і бухгалтерію.

А представники агрохолдингу пообіцяли поліцейським чинам не вдаватись до силових методів.  Проте вже наступного ранку територія АТП була атакована з усіх сторін паркану. Навіть попри те, що у цей момент на підприємстві спеціально чергував інспектор поліції.

З приводу цього  ТОВ "Глобал Фід" знову звернулось з офіційною заявою до поліції. Натомість керівники агрохолдингу "Мрія" заявляють, що, мовляв, це їх намагались рейдерськи захопити.

Щодо техніки, наголошують у прес-службі, то у серпні минулого року, за постановою слідчого, агрохолдингу "Мрія" на відповідальне зберігання було передано 141 одиницю причіпної сільськогосподарської техніки, яка належить ТОВ "Профіт-контроль", задля проведення певних слідчих дій, тоді ж – у серпні 2015-го, суд наклав на цю техніку арешт. А 29 червня 2016 року ще одним судовим рішенням арешт було скасовано і "Профіт-контроль" отримав право забрати свої технічні засоби. От тільки забирати з відповідального зберігання техніку не вдалося, адже 2/3 її зникло. Наразі агрохолдинг "Мрія" переховує техніку, яка належить ТОВ "Профіт-контроль".

У "Глобал Фід" повідомляють, що також ця техніка незаконно використовується агрохолдингом на польових роботах і тракторними тягачами, переважно вночі, передислоковуються з одного лану на інший. Працівники ТОВ "Профіт-контроль" разом з громадськими активістами змушені самі відслідковувати ці таємні переміщення і затримувати своє майно просто на дорогах.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, раніше у агрохолдингу «Мрія» заявили про спробу рейдерського захоплення автотранспортного підприємства компанії.

Коментарі
Додати коментар