До новин

В Кабміні мають перелік аеропортів, що ризикують припинити роботу

26 липня, 2016
Ліквідація
В Кабміні мають перелік аеропортів, що ризикують припинити роботу

Міністр інфраструктури Володимир Омелян озвучив назви трьох аеропортів, які можуть припинити діяльність через внутрішні проблеми.

Про це очільник відомства розповів в інтерв’ю «ЕП», повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

За словами міністра, аеропорт Івано-Франківська, Дніпра та Запоріжжя ризикують залишитись без авіаційних сертифікатів через низьку кількість авіаперевізників.

«Мене турбує в останній місяць дивна поведінка окремих аеропортів. Це Івано-Франківськ, Дніпро і Запоріжжя. В моєму баченні аеропорти повинні бути зацікавлені отримати максимальну кількість авіаперевізників. З ними ми провели останню нараду і якщо ситуація не покращиться, ми будемо просто роздивлятися можливість відкликання авіаційних сертифікатів для цих аеропортів», - зазначив Омелян.

Проблема Запорізького аеропорту полягає у тому, що аеропорт не дає авіаперевізникам слотів в необхідний час.

«В нас також є проблема іншого характеру: люди не готові платити високі ціни за авіаперевезення, але, з іншого боку, ми бачимо компанію Bravo, яка відкрила маршрут Київ-Одеса. Є декларація ще однієї компанії, яка теж готова літати у цьому напрямку за достатньо низькими цінами. Потенційно їм цікаво, однак це сезонний напрямок, і треба розуміти це», - додав він.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, банкрутуючий аеропорт у Рівному відновлює роботу.

Коментарі
Додати коментар