До новин

Канівські комунальники за півроку отримали 1,5 млн грн збитків

09 серпня, 2016
Збитки
Канівські комунальники за півроку отримали 1,5 млн грн збитків

За підсумками звіту про виконання програми економічного і соціального розвитку Канева за І півріччя 2016-го року найбільш збитковими комунальними підприємствами міста стали КП «Теплові мережі», КП «Водо-каналізаційне господарство» та КП «Місто».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Діловий регіон».

Зокрема, у звіті про виконання Програми економічного і соціального розвитку Канева за І півріччя 2016-го року зазначено, що за відповідний період підприємства комунальної форми власності житлово-комунального господарства реалізовано послуг на 31,9 млн.грн., повідомляє Канос.

Фінансовий результат від звичайної діяльності до оподаткування становив 1 672,3 тис.грн. збитку.

Найбільш збитковими комунальними підприємствами міста є «Теплові мережі» (946,6 тис.грн), «Водо-каналізаційне господарство» (516 тис.грн) та КП «Місто» (394,7 тис.грн).

Загалом на комунальних підприємствах Канева працює близько 400 штатних працівників з середньомісячною зарплатою 3 794,51 грн.

Серед основних робіт, які виконували комунальні підприємства у І півріччі, є заходи з утримання в чистоті доріг, площ, місць загального користування (549,9 тис.грн), технічне обслуговування та утримання мереж зовнішнього освітлення (214,9 тис.грн), заходи по догляду за озеленювальним та декоративними насадженнями (210,5 тис.грн) та ін.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Одеська міськрада рятує від банкрутства комунальну ТЕЦ.

Коментарі
Додати коментар