До новин

На Черкащині продають майновий комплекс підприємства-банкрута

18 серпня, 2016
Банкрутство підприємств
На Черкащині продають майновий комплекс підприємства-банкрута

Товарна біржа агропромислового комплексу центральних областей України, відповідно до договору про надання послуг по організації та проведенню аукціонів з продажу майна боржника в процедурі банкрутства з арбітражним керуючим Юрієм Ярмолінським проводить аукціон (відкриті торги) з визначення переможця щодо придбання майна банкрута ТОВ «Прод сміла престиж», що знаходиться в Черкаській області.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Діловий регіон».

До продажу пропонується майновий комплекс боржника, розташований за адресою вул. Цвітківська, 56, с. Орловець, Городищенського району.

Початкова вартість лота – 80 720 грн. без ПДВ. При укладенні договору купівлі-продажу з переможцем аукціону вартість лоту визначається без урахування ПДВ.

Аукціон проходитиме з можливістю зниження початкової вартості, але не нижче, ніж до граничної вартості, яка становить 50 відсотків початкової вартості, вказаної в оголошенні про проведення аукціону.

Статус аукціону: перший повторний аукціон.

Крок аукціону – 10 % від початкової вартості лоту у разі підвищення та 1% — у разі пониження початкової вартості лоту на аукціоні.

Кінцевий термін прийому заяв – до 15.00 2 вересня 2016 року включно.

Організатор аукціону: Товарна біржа агропромислового комплексу центральних областей України.

Аукціон відбудеться 5 вересня 2016 року.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, промислові підприємства Черкащини отримали 624 млн грн збитків.

Коментарі
Додати коментар