До новин

АМКУ не надав дозвіл Ярославському на придбання ХТЗ

19 серпня, 2016
Резонансні справи
АМКУ не надав дозвіл Ярославському на придбання ХТЗ

Олександр Ярославський двічі просив дозволу у Антимонопольного комітету України (АМКУ) на концентрацію у вигляді придбання ПАТ «Харківський тракторний завод» (ХТЗ), однак АМКУ повернув усі його заяви без розгляду та дозволу на придбання ХТЗ не надав. Про це українським ЗМІ повідомили в АМКУ.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на УНН .

«До Комітету двічі надходили заяви про надання дозволу на концентрацію у вигляді придбання фізичною особою – громадянином України О.Ярославським ПАТ «Харківський тракторний завод». Ці заяви були повернуті без розгляду, оскільки вони не відповідали вимогам Положення про порядок подання заяв до Антимонопольного комітету України про попереднє отримання дозволу на концентрацію суб’єктів господарювання, затвердженого розпорядженням Комітету від 19 лютого 2002 року № 33-р та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 21 березня 2002 року за № 284/6572, зі змінами. Отже, станом на 11.08.2016 Антимонопольним комітетом не розглядались відповідні заяви про надання дозволу на зазначену концентрацію, та відповідно, не надавався дозвіл органів Комітету на зазначені дії», - сказав представник АМКУ.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Харківський тракторний завод завдяки санації може поновити виробництво.

Коментарі
Додати коментар