До новин

Порошенко пообіцяв вкладникам «Михайлівського» повернути вкрадені гроші

26 серпня, 2016
Резонансні справи
Порошенко пообіцяв вкладникам «Михайлівського» повернути вкрадені гроші

Президент України Петро Порошенко пообіцяв вкладникам банку «Михайлівський» знайти вкрадені гроші.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на телеканал «112 Україна».

«Це взагалі не справа президента, але я на сьогоднішній день взяв це під контроль, і ми знайдемо вкрадені гроші, і будемо виплачувати. Тим же, на кого не поширюється ФГВФО... За моїм дорученням будуть спрямовані всі вилучені кошти, накопичені, розділені, і виплачені вам. Як тільки будуть знайдені кошти, які вони вкрали. Ми сьогодні простежили перерахування, кваліфікували це як шахрайство, злочин, крадіжка. У нас є дві складові, перша – негідники будуть відповідати, вони опиняться у в'язниці. У нас на сьогоднішній день є одне джерело: знайти вкладені гроші і повернути їх вам», - сказав президент.

Крім того, він звернувся до уряду з проханням організувати робочу групу з цього питання.

Раніше вкладники банку пікетували АП з вимогою зустрічі з президентом. Основні вимоги: або повернути їхні вклади як можна швидше, або створити міжвідомчу комісію, яка буде займатися розслідуванням, що ж саме сталося з банком «Михайлівський».

12 серпня у Києві затримали голову правління банку «Михайлівський», підозрюваного в розкраданні майже мільярда гривень. Пізніше суд заарештував його на два місяці та призначив заставу в 137,8 млн грн.

Коментарі
Додати коментар