До новин

Виробник сумішей «Малиш» пішов у банкрутство

30 серпня, 2016
Банкрутство підприємств
Виробник сумішей «Малиш» пішов у банкрутство

Дніпропетровський апеляційний господарський суд порушив справу про банкрутство ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів», підприємства, що виробляє дитячу суміш «Малиш».

Про це повідомив Вищий господарський суд на своєму офіційному сайті, пише інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Згідно постанови суду від 16 серпня, справа про банкрутство порушена за заявою ТОВ «Адвокатське бюро «ЛЕГРЕМ». Як вбачається з матеріалів справи, кредитор звернувся до господарського суду з заявою про порушення провадження у справі про банкрутство ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» ще 8 квітня цього року, оскільки той не міг сплатити кредиторську заборгованість у розмірі всього лише 611,8 тис. грн.

Суд призначив арбітражного керуючого - Олександра Бондарчука.

ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» зареєстровано за адресою: вул. Молодіжна, 17, Хорол, Полтавська область, 37800. Але ця ж адреса вказана як місце розташування підприємства зі схожою назвою ТОВ «Хорольський завод дитячого харчування». На офіційному сайті ТОВ «Хорольський завод дитячого харчування» вказано, що підприємство засновано у 1972 році і є єдиним виробником сухих молочних сумішей на території України. Підприємство відомо своїми торговими марками «Малиш», «Малютка» і «Малышка».

Представники ТОВ «Хорольський завод дитячого харчування» журналісту редакції повідомили у телефонній розмові, що підприємство було реорганізовано з ПАТ у ТОВ, але від подальших коментарів відмовились.

Коментарі
Додати коментар