До новин

Гендиректор ДП «Прозорро» Олександр Наход звільнився з посади

30 серпня, 2016
Резонансні справи
Гендиректор ДП «Прозорро» Олександр Наход звільнився з посади

Він очолював компанію у період активного запровадження системи електронних закупівель.

Генеральний директор державного підприємства «Прозорро» Олександр Наход звільнився з посади керівника компанії минулої п’ятниці.

Про це повідомляє портал Банкрутство & Ліквідація.

«Днями у міністерстві були оформлені всі документи і з п’ятниці я не є генеральним директором ДП «Прозорро», - написав Олександр Наход на своїй сторінці у Facebook.

Олександр Наход у повідомленні подякував команді, з якою разом працював над створенням електронної системи публічних закупівель ProZorro.

ДП «Прозорро» – це колишне ДП «Зовнішторгвидав України», зараз воно є адміністратором Системи публічних електронних закупівль ProZorro. ДП «Прозорро» володіє правами на код та торгову марку електронної системи.

Впровадження системи ProZorro дозволило перевести державні закупівлі в електронний формат, зробити їх прозорими та доступними для великої кількості постачальників товарів та послуг для державних компаній, органів влади та місцевого самоврядування. Економія державних коштів від впровадження ProZorro тільки цього року очікується на рівні 5 млрд гривень, план на наступний рік – економія близько 50 млрд гривень державних коштів.

Коментарі
Додати коментар