До новин

Адвокати обговорили перспективи розвитку ринку юридичних послуг

19 вересня, 2016
Події
Адвокати обговорили перспективи розвитку ринку юридичних послуг

16 вересня у Києві відбувся VI Щорічний осінній Форму Асоціації адвокатів України «Адвокатура України. Формула Успіху».

Про це повідомляє власний кореспондент інформаційного порталу Банкрутство & Ліквідація.

Під час заходу українські адвокати обговорили перспективи розвитку ринку юридичних послуг в найближчі п’ять років – до чого бути готовими? Як застосувати світові комунікаційні тренди в юридичному бізнесі? Дізналися про нові ідеї та рішення для юридичного бізнесу, засновані на практичному досвіді. Поговорили про важливість формування нематеріальних активів адвокатів, таких як репутація, бренд та комунікація. А також дізналися, як юридичні та неюридичні ЗМІ оцінюють PR-роботу юридичних компаній України.

«Ми задоволенні спікерським та експертним складом форуму. На мою думку, він був найкращим з цієї тематики за останні часи. Фактично ті питання, які піднімалися під час сесій, вони не тільки відобразили всю проблематику діяльності адвокатського співтовариства, а й дали спеціальний інструментарій, який дасть можливість вивести адвокатуру на новий рівень», - наголосив президент ВГО «Асоціація адвокатів України» Олег Радчук.

На його думку, найбільш цікаві доповіді були у Тімура Бондарєва з Arzinger, Станіслава Скрипника, виконавчого партнера ЮФ «Лавринович і Партнери» та заступника голови комітету з питань медіації Національної асоціації адвокатів України. За словами Радчука, ці спікери змогли на практичних прикладах розказати про новий інструментарій, якийсьогодні можуть використовувати адвокати для покращення своєї діяльності.

Також президента Асоціації адвокатів України зацікавили дповіді Олексія Кравченао, керуючого партнера ЮФ «Профіт-Консул»,  засновника «Школи юрмаркетингу» та Академії консалтингового бізнесу й Олександра Липського, фахівця з маркетингу та PR, керівника маркетингового агентства «Lipsky Marketing Group», засновника Клубу корпоративних юристів та фінансистів.

«Чому нам цікава ця інформація? Тому що здійснення адвокатської діяльності не закрите саме на собі. Ми працюємо в суспільстві. Й для нас дуже важливо, щоб адвокати отримали інструментарій, використовуючи який вони змогли б комунікувати з суспільством», - резюмував Олег Радчук. 

Коментарі
Додати коментар