До новин

I Фінансовий форум ААУ

28 вересня, 2016
Події
I Фінансовий форум ААУ

Інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація виступив партнером I Фінансового форуму ААУ.

Це унікальний захід, який слугує платформою для обговорення та розв’язання проблем у сфері фінансів адвокатури та бізнесу, обговорення фінансово-правових аспектів, питань реструктуризації  та оподаткування.

Дата проведення: 21 жовтня 2016 року.

Час проведення: 09:00 – 18:00.

Місце проведення: Готель «Русь», вул. Госпітальна, 4, Київ, Україна.

Формат Форуму

Без нудних доповідей та монологів. Ніякої «води». Кожен спікер поділиться своїм практичним досвідом і непростими рішеннями.

Максимально змістовні виступи і, звичайно, «жива» дискусія під час кожної сесії.

Кому буде корисний захід?

Адвокатам, юристам, керівникам юридичних фірм, які активно займаються фінансовими питаннями та співпрацюють з банками та іншими фінансовими установами. Бізнес-структурам, всім, хто хоче бути в курсі останніх подій у  фінансовому секторі, готовий використовувати свої знання для захисту свого бізнесу та бізнесу свого клієнта.

Про що будемо говорити?

Криза чи реформа фінансової системи: наслідки, інструменти захисту прав учасників, перспективи

  • Наслідки останніх реформ для фінансових інститутів. Збільшення впливу адвокатів на діяльність інститутів фінансового ринку: прогнози на 2017-2018 роки. Доповідач:  Сергій Панов, заступник Голови Правління, начальник юридичного департаменту ПАТ “УкрСиббанк”, член Ради НАБУ, голова комітету захисту прав кредиторів НАБУ. 
  • Особливості правового регулювання діяльності банків у сфері захисту банківської таємниці та здійсненні ними фінансового моніторингу. Доповідач: Олександр Вавдійчик, заступник начальника управління правового забезпечення банківського нагляду та ринків капіталів – начальник відділу правового забезпечення банківського нагляду   Юридичного департаменту НБУ.
  • Альтернативні способи вирішення спорів у фінансовій сфері як додаткові інструменти для адвокатів. Доповідач: Андрій Гайченко, голова Третейського суду при незалежній асоціації банків України.
  • Нові банківські технології, юридичні аспекти. Зміни в правовому регулюванні інструментів E-commerce. Лібералізація регулювання з боку НБУ. Доповідач: Юрій Корж, генеральний Директор ТОВ "Електрум Пеймент Сістем”.
  • Новий закон про фінансову реструктуризацію: Проблемні питання та нові можливості для адвокатів.  Доповідачі: Марина Кривошей, керуючий партнер "Force&Right Legal Group", адвокат та Артур Мартиненко, партнер компанії, старший юрист.

Адвокатура та банківський сектор: проблемні питання та нові можливості

  • Відродження кредитування: Нові можливості співпраці банків та адвокатів у регіонах. Доповідач уточнюється.
  • Чому банки блокують клієнтські операції? Як адвокат може допомогти? Рекомендації з ефективності на шляху до ЄС. ДоповідачДіана Голанова, адвокат, директор юридичного департаменту АТ "ПіреусБанк МКБ".
  • Роль адвоката у роботі з проблемними банками. Захист прав вкладників та позичальників. Актуальна практика Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Акредитація адвокатів для роботи з ФГВФО. Доповідач: Андрій Малишко, провідний юрисконсульт відділу юридичного супроводу виведення неплатоспроможних банків з ринку юридичного департаменту ФГВФО.
  • «Кримські вклади»: Проблемні активи чи афера на вісім мільярдів? Доповідач: Дмитро Дугінов, адвокат, правозахисник, медіатор, Голова Ради з питань захисту прав споживачів фінансових послуг.

Експерти: 

Руслан Демчак, народний депутат України, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності.

Лапаєва Наталія, начальник відділу стратегії та нормативно-методологічного забезпечення ФГВФО.

Захист інвестицій та роль адвокатури у формуванні сприятливого інвестиційного клімату в Україні. Податковий навігатор для клієнтів адвокатів.

  • Останні тенденції судової практики по спорах, пов'язаних з інвестиціями. Доповідач: Трегуб Оксана, адвокат, юрист Unicredit.
  • Бізнес-омбудсмен як інститут захисту бізнесу та інвестицій. Досвід успішних кейсів. ДоповідачЯрослав Грегірчак, заступник бізнес-омбудсмена.
  • Договори про визнання електронних документів: що потрібно знати адвокату  для ефективного захисту прав клієнта. Доповідач уточнюється.
  • Податкові перевірки очима контролюючого органу. ДоповідачІнна Якушко, заступник начальника ДПІ у Печерському районі ГУ ДФС у м. Києві.
  • Актуальна судова практика у податкових спорах: тенденції 2015-2016 рр. Доповідачсуддя окружного адміністративного суду (спікер уточнюється).
  • ПДВ-рахунки, проблеми судової практики. Доповідач: Данило Гетманцев, адвокат,доктор юридичних наук, професор кафедри фінансового права юридичного факультету Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, почесний президент юридичної компанії Jurimex, експерт TaxLink, президент Асоціації податкових радників, член Європейської асоціації податкових професорів.
  • Податок на виведений капітал: Кому це потрібно і навіщо. Доповідач: генеральний директор ЮО "Феміда" Надія Вороницька-Гайдак.

Експерти: 

Павло Мороз  - заступник Міністра юстиції з питань державної реєстрації

Людмила Демченко, начальник головного управління ДФС у м. Києві

Дмитро Донець, директор Департаменту адміністративного оскарження та судового супроводження ДФС України

Наталія Калєніченко, директор Департаменту обслуговування платників ДФС України

Сергій Деревцов, заступник директора Департаменту адміністративного оскарження та судового супроводження ДФС України

Підбиття підсумків Форуму від Оргкомітету та модераторів

Додаткову інформацію можна отримати в Секретаріаті ААУ за тел.: +38(067) 501-56-10, або е-mail: financial-forum@uaa.org.ua. Контактна особа – Ірина Аттрайд

 

Коментарі
Додати коментар