До новин

З майна підозрюваного в розкраданні з Дельта Банку $50 млн знято арешт

28 вересня, 2016
Резонансні справи
З майна підозрюваного в розкраданні з Дельта Банку $50 млн знято арешт

Печерський районний суд Києва зняв арешт з майна колишнього першого заступника голови ради директорів Дельта Банку Віталія Масюри.

Про це йдеться в ухвалі суду від 5 вересня, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Головним управлінням Національної поліції Києва 24 листопада 2015 року було розпочато розслідування щодо Масюри.

Він підозрювався в скоєнні злочину, передбаченого ст. 366 (службове підроблення) та ч. 5 ст. 191 (привласнення майна в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу.

Стосовно Масюри, його сестри, чоловіка сестри у січні–березні судом було винесено низку визначень, за якими було арештоване майно.

15 вересня суд зняв арешт з майна Масюри, а саме: з автомобіля Nissan Tiida (2007 року випуску), квартири, будинки, групи нежитлових приміщень і 2 паркувальних місць.

Також суд зняв арешт з майна сестри Масюри та її чоловікова: 14 автомобілів (Mitsubishi Lancer, Toyota Land Cruiser Prado, 4 Land Rover Range Rover, Bentley Continental GT, Mercedes-Benz GL350, Mercedes-Benz S350, Mercedes-Benz S500, Audi R8 , Audi A8, Daewoo Leganza, BMW 730), 3 будинків, 2 квартир, 2 земельних ділянок, 3 паркувальних місць і групи приміщень.

Нагадаємо, в січні поліція оголосила в розшук першого заступника голови, директора казначейства Дельта Банку Віталія Масюра.

Після цього суд заарештував квартиру, будинок і автомобіль колишнього першого заступника голови ради директорів Дельта Банку Масюри.

Як повідомлялось, колишній перший заступник ради директорів Дельта-Банку Віталій Масюра підозрюється в розкраданні з банку понад $50 млн (1,2 млрд гривень).

Коментарі
Додати коментар