До новин

В Україні розпочала роботу єдина біржа банківської застави

14 січня, 2015
Банкрутство підприємств
В Україні розпочала роботу єдина біржа банківської застави

На базі Української універсальної біржі запрацював спеціалізований майданчик «Біржа банківської застави» для торгів конфіскованим, заставним та іншими видами майна.

Про це повідомляє "Банкрутство & Ліквідація" із посиланням на прес-службу Української універсальної біржі.

За даними прес-служби, нову біржу створено у зв'язку з тривалими кризовими явищами в банківському секторі. Вона вже домовилася з великими банками про продаж заставного майна на власному біржовому майданчику.

«У банківській сфері накопичилася величезна кількість нереалізованих активів, починаючи з побутової техніки, автомобілів і закінчуючи земельними ділянками, будинками і квартирами. Наше завдання спростити і полегшити роботу банків і надати потенційним покупцям більше можливості і зручності для покупки... Для покупців участь у торгах буде безкоштовною»,- сказав начальник відділу торгів Української універсальної біржі Сергій Гладкий.

Пропозиції на одній біржі відразу декількох банків дозволяє покупцям отримати більш ясну картину про оцінку активів та їх реальної вартості. До того ж торги на біржі знімають відразу величезну кількість ризиків, а це захищає недосвідчених покупців від втрат.

На перші торги на Біржі банківської застави вже розміщені пропозиції на декілька мільярдів гривень.

Джерело фото: profi-forex.org

Коментарі
Додати коментар