До новин

Стало відомо, навіщо до ФГВФО завітали колеги з Казахстану

21 жовтня, 2016
Події
Стало відомо, навіщо до ФГВФО завітали колеги з Казахстану

Цього тижня із робочим візитом у Фонді гарантування вкладів фізичних осіб перебувають представники Казахстанського фонду гарантування депозитів.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу ФГВФО.

Зазначається, що метою приїзду іноземної делегації, зокрема, стало бажання вивчити досвід України у розробці та підготовці до реалізації автоматизованої системи виплат гарантованого відшкодування.

У програмі візиту – обговорення сучасного стану систем гарантування банківських вкладів в обох країнах, пошук шляхів для їх вдосконалення, зокрема, обмін досвідом та напрацюваннями щодо поліпшення систем виплат гарантованого відшкодування.

Особливу увагу під час візиту, на прохання представників делегації Казахстанського фонду, приділено впровадженню автоматизованої системи виплат ФГВФО.

У перший день візиту делегації заступник директора-розпорядника Наталія Рудуха виступила з презентацією про актуальні питання, що стоять перед системою гарантування депозитів в Україні. Упродовж цього тижня своїм досвідом щодо удосконалення та забезпечення стабільного функціонування системи гарантування вкладів в Україні також поділяться директори Фінансового та ІТ департаментів, представники управління з питань виплат гарантованих вкладів Фонду.

Коментарі
Додати коментар