До новин

«АВК» спростовує чутки про банкрутство

21 жовтня, 2016
Банкрутство підприємств
«АВК» спростовує чутки про банкрутство

Інформація щодо ініціювання Володимиром Авраменко банкрутства ПрАТ «АВК» не відповідає дійсності.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ТОВ «АВК Конфекшінері», повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«До кондитерської групи АВК входить декілька компаній у тому числі і ПрАТ «АВК», яке з 2015 року припинило ведення господарської, фінансової, управлінської і договірної діяльності в містах Донецьк і Луганськ і на іншій тимчасово непідконтрольній Україні території. Виробниче устаткування кондитерських фабрик у зазначених містах законсервовано, а весь виробничий та адміністративний персонал звільнено. Наголошуємо, що відтоді дані активи не підконтрольні Володимиру Авраменко», - йдеться у прес-релізі.

Згідно з даними компанії, станом на сьогодні є заява ТОВ «РОСТОК» про порушення справи про банкрутство ПрАТ «АВК».

«ТОВ «РОСТОК» з березня 2015 року не є дочірнім підприємством кондитерської групи «АВК». Зміни до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців (далі - ЄДРПОУ) щодо власників ТОВ «РОСТОК» не внесено, оскільки законодавчо внесення таких змін до ЄДРПОУ даних підприємств заборонено», - зазначили у прес-службі.

ТОВ «АВК Конфекшінері» підкреслює, що у зв'язку з ситуацією, що склалася на Донбасі, компанія втратила 70% виробничих потужностей. Перемовини з банківськими структурами щодо реструктуризації кредитних зобов’язань ПрАТ «АВК» наразі тривають.

Коментарі
Додати коментар