До новин

Невідомі знову обмежили дії державного адміністратора Родовід Банку

28 жовтня, 2016
Події
Невідомі знову обмежили дії державного адміністратора Родовід Банку

Уповноважену особу на здійснення тимчасової адміністрації у АТ «Родовід Банк» 25 жовтня невстановлені особи вже вдруге не допустили у приміщення, передане банку в рахунок виконання зобов’язань за іпотекою.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Мова йде про нерухомість у Дніпрі на вул. Старокозацькій (раніше - Комсомольська), 40б загальною площею 2,7 тис. кв. м.

Про вчинення кримінального правопорушення уповноважена особа Фонду гарантування подала відповідну заяву до Дніпропетровської місцевої прокуратури №2.

Перша спроба потрапити до приміщення була здійснена 3 жовтня 2016 року. Тоді за фактом перешкоджання у доступі в приміщення була подана заява у Шевченківське відділення Національної поліції у м. Дніпро.

У ФГВФО підкресили, що право банку на цю нерухомість, як іпотекоутримувача, неодноразово було підтверджене рішеннями судів (рішенням Господарського суду Дніпропетровської області від 09.11.2015 року та Дніпропетровського апеляційного господарського суду від 14.07.2016 по справі № 904/7893/15). Крім того, 10 жовтня 2016 року Печерський районний суд м. Києва своєю ухвалою в рамках кримінального провадження наклав арешт на нежитлову будівлю за вищевказаною адресою шляхом заборони розпорядження, відчуження та користування цим майном.

Коментарі
Додати коментар