До новин

ФГВФО продає приватний борг перед банком «Форум», забезпечений елітною нерухомістю

14 листопада, 2016
Продаж
ФГВФО продає приватний борг перед банком «Форум», забезпечений елітною нерухомістю

Кредит, у забезпечення якого передано два приватні житлові будинки у Петропавлівській Борщагівці, виставлено на продаж.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

«12 грудня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за споживчим кредитом, у забезпечення якого передано одразу два приватні житлові будинки в Києво-Святошинському районі (село Петропавлівська Борщагівка, Київська обл). На торги актив виставляється уперше. Стартова ціна лоту – 9,86 млн грн», - уточнили у Фонді.

Станом на початок вересня цього року заборгованість позичальника-фізособи склала 60,49 млн грн. На момент отримання кредиту позичальник був власником та засновником кількох компаній,  у тому числі будівельно-інвестиційної.

У заставі банку – два житлові будинки, що розташовуються у Києво-Святошинському районі (Петропавлівська Борщагівка, Київська обл.) по вул. Ярослава Мудрого (загальною площею 385,8 м2) та вул. Борщагівська (322,7 м2). Разом із будинками, у забезпечення за договором передано також земельні ділянки, площею 0,1599 га та 0,0796 га відповідно.

Аукціон відбудеться на електронному майданчику товарної біржі «Українська міжрегіональна спеціалізована».

Заявки на участь  у торгах приймаються до 8 грудня.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ФГВ продає борг дистриб’ютора спортивного бренду перед банком «Форум».

Коментарі
Додати коментар