До новин

У Харкові відбудеться конференція стосовно місця приватного виконавця у судовій системі

17 листопада, 2016
Події
У Харкові відбудеться конференція стосовно місця приватного виконавця у судовій системі

У Харкові Центр комерційного права спільно з Міністерством юстиції 29 листопада проведуть конференцію на тему «Місце приватного виконавця у системі виконання судових рішень».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Центру.

До участі у конференції запрошуються особи, які готуються стати приватними виконавцями, представники правничої спільноти, талановиті студенти/магістранти, науковці, судді та представники ЗМІ.

Формат заходу передбачено зробити максимально інтерактивним – тематичні експертні дискусії, скеровувані модератором, з питаннями від аудиторії та загальним обговоренням.

На головній сторінці сайту Центру комерційного права буде проводитись онлайн-трансляція заходу.

Розглядатимуться актуальні питання нової професії, зокрема:

- Нова професія приватного виконавця: передумови реформи системи виконання судових рішень; очікування від служби приватних виконавців; приватний виконавець – хто він; контроль за діяльністю приватних виконавців; страхування цивільно-правової відповідальності приватного виконавця; вимоги до приватного виконавця як гарантія його належної професійної поведінки.

- Приватний виконавець та стягувач: чому стягувач чекає на приватного виконавця; додаткова винагорода приватного виконавця – хабар чи нормальна ділова практика; як слід обирати приватного виконавця для себе/свого бізнесу; стягувачі-громадяни, зацікавлені у приватних виконавцях (неповернені вклади, борги по заробітній платі, аліменти);

- Приватний виконавець та боржник: стимулювання боржника до добровільного виконання судового рішення; переконання та допомога; резерви для виконання судового рішення; банкрутство фізичних осіб як вихід у разі неспроможності боржника сплатити борг.

Місце проведення: м. Харків, проспект Незалежності, б. 2, готель Premier Palace Hotel Kharkiv.

Детальніше про захід можна дізнатися за цим посиланням.

Коментарі
Додати коментар