До новин

Бойовики «врятували» Луганську кондитерську фабрику – підприємство припинило роботу

23 листопада, 2016
Банкрутство підприємств
Бойовики «врятували» Луганську кондитерську фабрику – підприємство припинило роботу

Працівники Луганської кондитерської фабрики написали відкритий лист до лідерів бойовиків «ЛНР» а також представникам преси, в якому попросили «керівництво республіки» зупинити знищення їх виробництва, яке фактично не працює з початку військового конфлікту в Донбасі.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Inforesist.

При цьому винуватцями знищення луганчани називають власників підприємства, які знаходяться в Донецьку і намагаються вивезти своє обладнання з Луганська.

«На поточний момент підприємство практично зупинено. У 2016 році воно відпрацювало 2 тижні за весь рік (тиждень навесні, тиждень восени). На фабриці зараз числиться близько 70 осіб», - пишуть обурені працівники непрацюючої фабрики.

Поки Луганськ не захопили проросійські бойовики, на кондитерській фабриці працювало півтори тисячі чоловік. Підприємство мало щодня 3 зміни, 7 днів на тиждень. Перерахування до бюджету становили кілька мільйонів гривень.

Луганська кондитерська фабрика була одним із містоутворюючих підприємств. Після зупинки виробництва обладнання фабрики вивозиться у невідомому напрямку і відновлення підприємства годі й чекати.

Коментарі
Додати коментар