До новин

Чергове судове засідання у справі ліквідації Тальнівського КХП закінчилось нічим

09 грудня, 2016
Ліквідація
Чергове судове засідання у справі ліквідації Тальнівського КХП закінчилось нічим

На черговому засіданні у справі про збанкрутіле ДП «Тальнівський комбінат хлібопродуктів», що відбулось 5 грудня, розглядалися ті ж самі клопотання від фірм-кредиторів та компанії «Діоніс», але жодне з них не було до кінця розглянуто.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Вичерпно».

Під час попереднього розгляду справи, суд вирішив заслухати позицію  розпорядника майна, пана Новосєльцева щодо зміни кредитора, зокрема, про заборгованість підприємством суми у 405 тис. грн. Прийшовши на судове засідання, розпорядник майна заявив, що у з’язку із фактами, які з’ясувалися під час минулого засідання, він відхиляє своє заперечення стосовно зміни кредитора і заборгованості.

Також у судовій залі був присутній директор Тальнівського комбінату хлібопродуктів Євген Лахненко, явка якого викликала жваве обурення серед працівників підприємства.

«Ви хоч знаєте, де те Тальне? Ви хоч бачили той комбінат? Так чого за нас все вирішують? Нехай на нас звернуть увагу, ми хочемо законно працювати», - обурювались робітники комбінату.

Загалом засідання пройшло у суперечках та непорозуміннях. Ніякого рішення не прийняли. Представник «Юрист-Трейду» поприсив відкласти справу, щоб детальніше вивчити матеріали справи, клопотання іншої фірми кредиторів  - «Діоніс» - також перенесене, перенесли і розгляд справи по заяві Лахненка. Але суд зобов’язав нотаріуса підготувати усі відповідні документи.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, екс-регіонал не хоче повертати державі захоплене шляхом банкрутства держпідприємство «Тальнівський КХП».

Коментарі
Додати коментар