До новин

Екс-арбітражний керуючий привласнив майно збанкрутілих «Закарпатполіметалів»

12 грудня, 2016
Резонансні справи
Екс-арбітражний керуючий привласнив майно збанкрутілих «Закарпатполіметалів»

Колишній арбітражний керуючий та керівник низки підприємств злочинно привласнив майно збанкрутілого ТОВ «Закарпатполіметали».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Закарпаття онлайн».

За даними Генеральної рокуратури, екс-арбітражному керуючому та керівнику низки приватних підприємств повідомили про підозру за фактом привласнення майна ТОВ «Закарпатполіметали».

У ході слідства було встановлено, що колишній арбітражний керуючий за попередньою змовою з керівником низки приватних підприємств у період 2013-2014 років вчинив дії, спрямовані на заволодіння на користь останнього майном ТОВ «Закарпатполіметали», яке належить одному з держпідприємств при проведенні процедури банкрутства, чим завдали державі збитків на загальну суму понад 11 млн гривень..

Приймаються процесуальні заходи для оголошення підозрюваних у розшук і обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Надалі буде вирішено питання про спеціальне досудове розслідування щодо підозрюваних.

Крім того, правоохоронці приймають заходи щодо встановлення інших причетних до скоєння вказаного кримінального правопорушення, у тому числі посадових осіб органів державної влади.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, контроль за банкрутством ТОВ «Закарпатполіметали» передали державі.

Коментарі
Додати коментар