До новин

Суд порушив справу про банкрутство ірпінського «Фуршету»

06 травня, 2015
Банкрутство підприємств
Суд порушив справу про банкрутство ірпінського «Фуршету»

Господарський суд Київської області 28 квітня 2015 року порушив справу про банкрутство підприємства «Фуршет Центр» (Ірпінь, Київська обасть), що є «дочкою» столичного рітейлера «Фуршет».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Інтерфакс-Україна.

Провадження про банкрутство ДП «Фуршет Центр» порушено за позовом ТОВ «Техменеджмент» (Київ), яке стверджує, що магазин вже протягом трьох місяців не може погасити йому  521,3 тис. грн заборгованості.

Позовні вимоги визнані судом в повному обсязі, введена процедура розпорядження майном ДП «Фуршет Центр». Арбітражним керуючим призначений Сергій Симоненко.

Окрім того, суд ввів мораторій на задоволення вимог кредиторів, у зв'язку з чим зобов'язав органи Державної виконавчої служби припинити виконавчі провадження з примусового виконання виконавчих та інших документів, за якими здійснюється стягнення з ДП «Фуршет Центр» як боржника.

Згідно з документом, задоволення забезпечених вимог кредиторів за рахунок майна боржника допускається лише в межах провадження у справі про банкрутство ДП.

ДП «Фуршет Центр» створено в 2012 році. Основним напрямком діяльності є роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах, переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами.

Статутний капітал ДП «Фуршет Центр» на 6 травня 2015 становить 10 тис. грн.

Згідно з даними веб-сайту мережі «Фуршет» на 6 травня 2015 року, мережа нараховує 113 торгових об'єктів площею 0,8-7 тис. кв. м: 103 магазина в усіх регіонах України і в Криму (у тому числі шість супермаркетів-ресторанів «Гурман-Фуршет» і один міні-гіпермаркет «Народний»), а також 10 магазинів в Молдові.

Співвласником мережі «Фуршет» і головою наглядової ради ПрАТ «Фуршет» є Ігор Баленко (депутат Київської міськради, фракція «УДАР-Солідарність»).

Коментарі
Додати коментар