До новин

Укрінбанк заперечує наявність у нього фінансових проблем

07 травня, 2015
Резонансні справи
Укрінбанк заперечує наявність у нього фінансових проблем

ПАТ «Укрінбанк» запевняє, що не має труднощів, через які його можна було б віднести до категорії неплатоспроможних.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі банку.

«Наразі немає жодних підстав сумніватися у фінансовій стабільності банку. За результатами першого кварталу 2015 року прибуток ПАТ «Укрінбанк» склав 91,443 млн. гривень. Статутний капітал банку за перших три місяці поточного року збільшився на 24,7% - до 505 млн. гривень. Адекватність регулятивного капіталу на 1 квітня 2015 року становила 17,84 при нормативних вимогах не менше 10%, поточна ліквідність – 63,79% при нормативних вимогах не менше 40%», - зазначили у фінустанові.

При цьому Укрінбанк заявив про цілеспрямовану кампанію із інформаційної дискредитації установи: «За нею стоїть колишній голова правління банку Сергій Мещеряк, оголошений раніше у розшук прокуратурою за привласнення 5,6 млн гривень», - зазначили в установі.

У банку назвали абсурдними звинувачення у невиконанні міжбанківських договорів, причетності до тіньового ринку валюти, фінансуванні тероризму.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Фідобанк заявляє, що Укрінбанк не може повернути йому взяті в минулому році міжбанківські кредити.

Коментарі
Додати коментар