До новин

Суд зобов’язав мера Черкас спростувати його заяву про банкрутство місцевого підприємця

14 травня, 2015
Резонансні справи
Суд зобов’язав мера Черкас спростувати його заяву про банкрутство місцевого підприємця

Апеляційний суд 8 травня вирішив, що міський голова Черкас Сергій Одарич таки має спростувати інформацію щодо банкрутства місцевого бізнесмена Андрія Бородая.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Вчасно».

Апеляційна скарга представника міського голови була відхилена.

Нагадаємо, підприємець позивався до мера через виступ останнього у програмі «Відкритий діалог» 20 лютого на ТРК «ВІККА”. Бородай вимагав у суду змусити Одарича спростувати слова про свою нібито причетність до вибуху біля будинку міського голови та спростувати слова про банкрутство.

Суд першої інстанції вирішив, що спростувати інформацію Сергій Одарич має тільки щодо банкрутства. Спростувати слова відповідно до рішення суду він має у тому ж ТБ-форматі. Також має сплатити 243,6 грн судових витрат.

За словами правозахисника міського голови Миколи Кудрявцева, нічого ганебного для репутації самого мера у цій постанові він не бачить. Мовляв, Сергій Одарич і так не називав особисто Бородая банкрутом, а лише його підприємства. Коли саме міський голова виступить в ефірі зі спростуваннями, поки що пану Кудрявцеву невідомо. Адже ухвалу суду Сергій Одарич ще не отримав.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, суд порушив справу про банкрутство черкаського торгового центру «Гранд Маркет Черкаси».

Коментарі
Додати коментар