До новин

Подія року: злиття двох компаній, лідерів у сфері банкрутства та роботи з проблемною заборгованістю

20 листопада, 2017
Події
Подія року: злиття двох компаній, лідерів у сфері банкрутства та роботи з проблемною заборгованістю

На українському юридичному ринку відбулося найбільше за останні 10 років злиття: юридична компанія «Алєксєєв, Боярчуков та партнери» об'єдналася з Trusted Advisors.

Про це було оголошено 16 листопада на заході з нагоди об'єднання двох лідерів ринку у сфері банкрутства та роботи з проблемною заборгованістю, передає кореспондент інформаційного порталу «Банкрутство & Ліквідація».

«Коли 12 років тому ми з партнером створювали свою компанію, то, безумовно, мріяли, щоб вона була великою, впливовою й шанованою на території України. Це в нас вийшло. Але потрібно йти далі, – заявив керуючий партнер ЮК «Алєксєєв, Боярчуков та партнери» Сергій Боярчуков. – Об'єднання нашої компанії з Trusted Advisors – наступний етап розвитку. Ми відступили від своєї традиції підтримання іміджу компанії, де тільки два партнери. До складу компанії з нашого боку також були введені троє нових партнерів. Ними стали наш директор Владислав Новаковський, мій брат і керівник судової практики Максим Боярчуков і наш юрист Олександр Ткачук, наша success story – він прийшов до нас на найнижчу посаду і «виріс» до старшого юриста. Партнерами об'єднаної компанії також стали лідер команди Trusted Advisors Артем Подольський і Владислав Рєзніков».

За словами Боярчукова, після об'єднання компанія беззаперечно стане №1 в Україні з питань банкрутства та реструктуризації. В тому числі й тому, що злиття значно посилило судову практику оновленої компанії.

«Справа в тому, що компанія Trusted Advisors у хорошому сенсі цього слова є клоном компанії «Алєксєєв, Боярчуков та партнери». У нас обох сильна судова практика, сильна практика банкрутства, у нас дуже схожа методологія роботи, іноді мені здається, що ми навіть мислимо однаково», – підкреслив він.

Після оголошення про злиття двох компаній та презентації оновленого бренду компанії Сергій Боярчуков надав слово двом діячам юридичного ринку України, без яких народження й існування обох компаній було б неможливе: народному депутатові України Сергію Алєксєєву, колишньому партнеру ЮК «Алєксєєв, Боярчуков та партнери», та судді Верховного Суду Івану Міщенку, колишньому керуючому партнеру ЮФ Trusted Advisors.

 «Коли ми з Сергієм Боярчуковим 12 років тому організовували компанію, у нас було багато ідей. На сьогодні вони всі реалізовані. І все це стало можливим завдяки нашій команді, нашій упертості та працьовитості. На моїй пам'яті це п'ята реформа в нашій компанії, але перша за масштабами. Спасибі хлопцям із Trusted Advisors за довіру до нас. Я впевнений, що за цим об'єднанням слідуватиме великий успіх! У нас усе вийде. І я сподіваюся, коли закінчу свою політичну кар'єру, то повернуся в цю компанію», – наголосив народний депутат України Сергій Алєксєєв, колишній партнер ЮК «Алєксєєв, Боярчуков та партнери».

«Я більше не частина Trusted Advisors», – заявив суддя Верховного Суду Іван Міщенко, колишній керуючий партнер Trusted Advisors. «Тому для мене ця подія і радісна, і трохи сумна, бо держава мене покликала на службу, і я пішов. Але я впевнений, це об'єднання – новий початок великого і успішного проекту. Об'єднавшись, наші дві компанії стануть тільки сильнішими. Я впевнений, коли мені буде 65 років і я закінчу свою судову кар'єру, ця компанія існуватиме і процвітатиме. І вона буде лідером на ринку», – резюмував Іван Міщенко.

Також на заході було презентовано новий логотип об'єднаної компанії – назва компанії зі стилізованою комою. За словами представників компанії, кома була вибрана невипадково. Новий фірмовий знак символізує кому з відомого вислову «стратити не можна помилувати». Адже саме від юриста часто залежить, де стоятиме цей знак.

Нагадаємо, ЮК «Алєксєєв, Боярчуков та партнери» – одна з кращих юридичних компаній України, яка спеціалізується на питаннях банкрутства та роботи з проблемною заборгованістю. Вона стабільно обіймає перші позиції в галузевих рейтингах.

Trusted Advisors спеціалізується на судових спорах, супроводжує великі іноземні та українські компанії в корпоративних та господарських спорах. Основний акцент її діяльності – антирейдерство, банківські спори, господарські суперечки та захист клієнтів у судах загальної юрисдикції.

Коментарі
Додати коментар