До новин

Group DF зупиняє Черкаський та Рівненський «Азоти»

29 травня, 2015
Резонансні справи
Group DF зупиняє Черкаський та Рівненський «Азоти»

Group DF Дмитра Фірташа зупиняє два підприємства Ostchem - ПАТ «Черкаський «Азот» та ПАТ «Рівнеазот».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Group DF.

«У зв'язку з системним і безпрецедентним тиском на бізнес Ostchem, хімічний холдинг Групи, з боку депутатів «Народного фронту» та їх представників у владі, Group DF оголошує про зупинку підприємств Ostchem - Черкаського ПАТ «Азот» та ПАТ «Рівнеазот», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в травні минулого року з міркувань безпеки Group DF змушені були зупинити два підприємства в зоні проведення АТО - «Концерн «Стирол» та «Сєвєродонецьке об'єднання «Азот».

«Проте, подальша навмисна фабрикація низки кримінальних справ проти посадових осіб підприємств Ostchem і проти самих заводів, а також абсолютно незаконний арешт у заводів основної сировини - газу, позбавили і ці підприємства можливості працювати. У зв'язку з цим, Черкаський «Азот» і «Рівнеазот» зупинені, під загрозою зриву опинилася осіння посівна, багато тисяч українців можуть залишитися без роботи. Безперервні цинічні нападки зацікавлених представників «Народного фронту», які знаходяться на керівних посадах в органах влади, по суті, спрямовані на знищення бізнесу та робочих місць і завдають шкоди цілим галузям української економіки», - наголошується в заяві.

Заяви міністра МВС щодо власника Group DF Дмитра Фірташа про розслідування МВС України справи проти керівництва Ostchem Group DF розцінює як переслідування з політичних мотивів і чергову спробу тиску на бізнес і правосуддя.

Коментарі
Додати коментар