До новин

«Вінницягаз» не визнає штраф за неправомірні нарахування та скаржиться на мільйонні збитки

22 березня, 2019
Збитки
«Вінницягаз» не визнає штраф за неправомірні нарахування та скаржиться на мільйонні збитки

Компанія «Вінницягаз» на екстреній прес-конференції 21 березня у Вінниці пояснила свою позицію щодо можливого нарахування штрафу підприємству за неправомірні, майже стомільйонні, нарахування споживачам Вінниччини.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на видання Вежа.

Так, технічний директор компанії Володимир Білаш пояснив, що подібні нарахування споживачам «зумовлені проблемами самого газового ринку України». З його слів, подібні тарифи виникли зокрема й через значні втрати природного газу під час транспортування та ремонтних робіт на газових мережах.

За словами Білаша, на підприємство справді приїздила комісія НКРЄ, яка перевірила діяльність «Вінницягаз» та склала відповідний акт про порушення.

«Ми цей акт підписали із запереченнями, що не визнаємо такого висновку та будемо оскаржувати його згідно із законодавством»наголосив техдиректор.

Відтак у «Вінницягаз» пояснюють, що не визнаватимуть штраф і будуть його оскаржувати: «платити нам все одно нема звідки». Коментуючи повідомлення прокуратури про «оборудку газовиків в розмірі 98 мільйонів гривень», Білаш зазначив, що на підприємстві досі не бачили кримінальних проваджень.

Коментарі
Додати коментар