До новин

Фонд гарантування готується до завершення ліквідації Прайм-Банку

02 квітня, 2019
Ліквідація
Фонд гарантування готується до завершення ліквідації Прайм-Банку

Найближчим часом заплановано завершення процедури ліквідації ПАТ «ПРАЙМ-БАНК».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

У ФГВФО нагадали, що відповідно до вимог Положення про порядок складання і ведення реєстру акцептованих вимог кредиторів та задоволення вимог кредиторів банків, що ліквідуються, задоволення вимог кредиторів банку здійснюється виключно шляхом безготівкового перерахування коштів на рахунки кредиторів – юридичних та фізичних осіб.

У зв’язку з цим, Фонд звертає увагу кредиторів на необхідність надати до ПАТ «ПРАЙМ-БАНК» інформацію про відкриті рахунки у банківських установах з метою перерахування коштів, призначених для задоволення кредиторських вимог.

Листи з актуальними реквізитами банківських рахунків необхідно подати (надіслати) у письмовому вигляді за підписом кредитора – фізичної особи або за підписом керівника кредитора – юридичної особи, скріпленого відбитком печатки (за наявності печатки) на адресу: бульвар Тараса Шевченка, буд. 35, м. Київ, 01032, в строк до 03 квітня 2019 року.

Коментарі
Додати коментар