До новин

Збанкрутілий готель «Черемош» в Чернівцях купує пов'язана з компаніями Фірташа фірма

05 квітня, 2019
Продаж
Збанкрутілий готель «Черемош» в Чернівцях купує пов'язана з компаніями Фірташа фірма

ТОВ «ТІ Партнер», наближене до бізнесмена Дмитра Фірташа, має намір придбати 67,3% акцій ПрАТ «Туристичний комплекс» Черемош», яке з березня 2018 року перебуває в стані ліквідації.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Інтерфакс-Україна.

«ТОВ «ТІ Партнер» повідомляє про намір придбати більше 10% голосуючих акцій ПрАТ» Туристичний комплекс «Черемош» в кількості 131,4 млн шт. простих іменних акцій, що становить 67,2542% від загальної кількості акцій», - повідомило «ТІ Партнер» в системі розкриття інформації НКЦБФР.

Компанія станом на 4 квітня 2019 року ще не володіла акціями ПрАТ «Туристичний комплекс» Черемош».

Згідно з даними Єдиного держреєстру, станом на 4 квітня 2019 року акціями ПрАТ володіють «Кастол Лімітед» (21%, Кіпр), «Старт Інкорпорейтид Лімітед» (24%, Великобританія).

При цьому, як свідчать дані держреєстру, з 1 березня 2018 року ПрАТ «ТК «Черемош» знаходиться в стані припинення діяльності на підставі судового рішення про банкрутство.

Одинадцятиповерховий готель «Черемош» розрахований на 324 номери, включає конференц-зал на 200 місць, а також банкетні зали на 70 і 400 місць.

Згідно з даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, учасниками ТОВ «ТІ Партнер» є Роман і Юрій Мандрігелі (99% і 1% відповідно). Статутний капітал компанії становить 10 тис. грн.

Р.Мандрігеля є також керівником ТОВ «Статус-Трейд» (займається поставками природного газу) з Group DF. Згідно з даними держреєстру, засновником підприємства є «Рулата Венчерз Лімітед» (Кіпр), кінцевим бенефіціаром вказано Д.Фірташ.

Р.Мандрігеля також раніше займав пост керівника ТОВ «Титан України», що входить до групи Group DF Д.Фірташа, а також пост начальника юридичного управління ДК «Газ України» НАК «Нафтогаз України».

Коментарі
Додати коментар