До новин

САП завершила черговий етап розслідування 200-мільйонної розрати на ОПЗ

14 травня, 2019
Збитки
САП завершила черговий етап розслідування 200-мільйонної розрати на ОПЗ

За участі прокурорів САП у Шевченківському районному суді Києва відбувся черговий розгляд у справі про обвинувачення першого заступника голови правління НАК «Нафтогаз України» Сергія Переломи та першого заступника голови правління ПАТ «Одеський припортовий завод» Миколи Щурікова у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на сторінку Facebook Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Судом завершено дослідження документів, наданих стороною обвинувачення у якості доказів. На наступному засіданні, згідно раніше визначеного судом порядку дослідження доказів, буде розпочато дослідження документів, наданих у якості доказів стороною захисту.

Чергове судове засідання призначено на 8:30 год. 7 червня 2019 року.

Нагадаємо, що Сергію Переломі та Миколі Щурікову висунуто обвинувачення у вчиненні розтрати майна ПАТ «Одеський припортовий завод» в особливо великих розмірах, а саме грошових коштів у сумі більше 200 млн грн. За клопотанням сторони захисту судовий розгляд кримінального провадження здійснюється у закритому судовому засіданні.

Застереження: Згідно ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі
Додати коментар