До новин

Ліквідовано банк «Стандарт», власника якого розшукують

17 травня, 2019
Ліквідація
Ліквідовано банк «Стандарт», власника якого розшукують

Фонд гарантування вкладів завершив виплати гарантованого відшкодування вкладникам ПАТ «КБ «Стандарт» на подав документи для його остаточної ліквідації.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду.

15 травня 2019 року ліквідатором ПАТ «Комерційний банк «Стандарт» було подано документи до державного реєстратора юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань для державної реєстрації припинення банку як юридичної особи в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Відповідно до законодавства Фонд гарантування завершує виплату гарантованих сум відшкодування коштів за вкладами у день подання документів для внесення до ЄДР запису про ліквідацію банку як юридичної особи.

У 2018 році у ФГВФО повідомляли, що колишнього власника банку "Стандарт" оголошено в розшук та отримано дозвіл суду на його затримання.

За інформацією Фонду, власники та службові особи банку "Стандарт" у 2013-2015 роках організували протиправну схему здійснення незаконних фінансових операцій з видачі кредитних коштів.

Коментарі
Додати коментар