До новин

Пул активів збанкрутілого Дельта Банку повторно виставили на продаж на майданчику DebtХ

22 травня, 2019
Продаж
Пул активів збанкрутілого Дельта Банку повторно виставили на продаж на майданчику DebtХ

24 травня 2019 року відбудеться повторний аукціон з продажу пулу активів АТ «ДЕЛЬТА БАНК» балансовою вартістю 4 845 892,85 тис грн, більшу частину якого становлять права вимоги за кредитами юридичним особам (15 шт.), майнові права за кредитними договорами (7 шт.), дебіторська заборгованість.

Деякі активи перебувають у заставі Національного банку України й АТ «УКРЕКСІМБАНК», повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

У забезпеченні за кредитами – привабливі об’єкти з переробки сільськогосподарської продукції, розташовані в Одеській області, зокрема:

- 39 тис. м² промислової нерухомості;

- діючий масложировий виробничий комплекс з обладнанням, з доступом до під'їзної залізничної колії та морського транспортного порту;

- 5,43 га земель з цільовим призначенням для розміщення олійножиркомбінату. Передбачалось будівництво морського зерноперевантажувального комплексу та двостороннього пірсу;

- діючий олійножиркомбінат з виробництва маргарину, кулінарних та кондитерських жирів, соняшникової олії та майонезу. Розташований поруч із залізничними коліями на 5,34 га промислових земель.

Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону з поетапним зниженням ціни протягом дня.

Аукціон розпочинається 24.05.2019 у проміжок часу з 9-30 до 10-00. Кінцевий термін прийняття заяв: 24.05.2019 до 16:00.

Коментарі
Додати коментар