До новин

Два мегапули активів збанкрутілих банків виставили на торги

18 липня, 2019
Продаж
Два мегапули активів збанкрутілих банків виставили на торги

Фонд гарантування сформував чергові два мегапули, що включають в себе активи, які виставлялися на торги у складі 1-1,5-мільярдних пулів, але не були викуплені.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Мегапули було сформовано за календарним підходом. До їх складу входять права вимоги та інші майнові права за кредитними договорами, що укладені з суб’єктами господарювання та фізичними особами, а також дебіторська заборгованість та нерухоме майно.

6 серпня 2019 р. відбудуться відкриті торги з продажу пулу стартовою ціною – 392,25 млн грн, що складається з активів двадцяти одного неплатоспроможного банку, а саме: АТ «Дельта Банк», АТ «Банк «Фінанси та Кредит», ПАТ «ПЛАТИНУМ БАНК», ПАТ «РАДИКАЛ БАНК», ПАТ «Банк «Київська Русь», АТ «НК БАНК», ПАТ «ВіЕйБі Банк», ПАТ «КРЕДИТПРОМБАНК», ПАТ КБ «ЄВРОБАНК», ПАТ «Банк Камбіо», АТ "ІМЕКСБАНК", ПАТ "КБ"ІНВЕСТБАНК", ПАТ "УКРБІЗНЕСБАНК", ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ», ПАТ «ВБР», ПУАТ «ФІДОБАНК», ПАТ «БГ БАНК», ПАТ «ЕНЕРГОБАНК», ПАТ БАНК «ТРАСТ», ПАТ «ДІАМАНТБАНК» та ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ».

Кожен актив раніше виставлявся на торги від 2 до 21 разів. Середня прострочка по всім кредитам близько 6,5 років.

14 серпня 2019 р. відбудуться відкриті торги з продажу пулу стартовою ціною – 410,14 млн грн, що складається з активів дванадцяти неплатоспроможних банків, а саме: АТ «Банк «Фінанси та Кредит», АТ «Дельта Банк», АТ "ІМЕКСБАНК", ПАТ «ВіЕйБі Банк», ПАТ «ДІАМАНТБАНК», ПАТ «ЕНЕРГОБАНК», ПУАТ «ФІДОБАНК», ПАТ «ПЛАТИНУМ БАНК», ПАТ «РАДИКАЛ БАНК», ПАТ "УКРБІЗНЕСБАНК", ПАТ «Банк «Київська Русь»,  та ПАТ БАНК «ТРАСТ».

Кожен актив раніше виставлявся на торги від 2 до 19 разів. Середня прострочка по всім кредитам близько 6,4 років.

Організатор відкритих торгів - ТОВ  «Фьост Файненшіал Нетворк Юкрейн».

Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону. Ознайомитися із матеріалами кредитних справ, що увійшли до складу пулів, потенційні інвестори можуть у віртуальній кімнаті даних.

Коментарі
Додати коментар