До новин

У Львові виставили на аукціон арештоване приміщення підприємства-банкрута

30 серпня, 2019
Продаж
У Львові виставили на аукціон арештоване приміщення підприємства-банкрута

4 вересня 2019 року відбудеться аукціон з продажу приміщень на вул. Погулянка, 26 у м. Львові. Втім, проведення аукціону відбудеться з порушенням норм чинного законодавства, оскільки вони перебувають під арештом.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Лвівської міської ради.

«Дві земельні ділянки на цій вулиці зарезервовані для потреб міста. ЛМР звертає на це увагу правоохоронних органів і покупців», – поінформували також у міськраді.

«Оголошення про проведення аукціону з продажу майна банкрута Державного підприємства «Львівське агроторгове підприємство» було опубліковане Українською універсальною біржою. Втім, проведення аукціону відбудеться з порушенням норм чинного законодавства, оскільки ці приміщення перебувають під арештом на підставі ухвали слідчого судді у справі №461/4695/17 від 13 липня 2017 року Відповідно до відомостей з державного реєстру речових прав на нерухоме майно, арешти, які були накладені ухвалою суду, станом на сьогодні не зняті», – розповіли також у міськраді.

«У Галицькому відділі поліції розслідується кримінальне провадження №42017140000000185 від 31 травня 2017 року за фактом доведення до банкрутства Державного підприємства «Львівське агроторгове підприємство». Крім того, ухвалою Львівської міської ради №1627 «Про резервування земельних ділянок для потреб міста» від 3 березня 2017 року вирішено зарезервувати земельні ділянки, орієнтовною площею 0,74 га на вулиці Погулянка (ділянка 1), та орієнтовною площею 0,47 га на вулиці Погулянка (ділянка 2) для потреб міста», – йдеться в повідомленні.

«Згідно плану зонування Личаківського району Львова, земельні ділянки є у зоні Р-3 (озеленених територій загального користування) та частково у зоні Л-1 (озеленені території (озеленені СЗЗ, круті схили) та Г-3-1 (зона дитячих дошкільних установ та загальноосвітніх шкіл). Тому можна зробити висновок про існування ризиків для потенційних учасників цього аукціону з огляду на неповідомлення замовником учасників про істотні умови аукціону, які в подальшому можуть призвести до негативних наслідків, в тому числі і можливих судових процесів – з огляду на наявність арештів на вищевказаних приміщеннях та вичерпний перелік призначення земельних ділянок відповідно до плану зонування Личаківського району Львова», – поінформували також у міськраді.

Коментарі
Додати коментар