До новин

Пул активів Дельта банку виставлено на торги через DebtX

02 вересня, 2019
Продаж
Пул активів Дельта банку виставлено на торги через DebtX

24 вересня 2019 року відбудеться аукціон з продажу пулу активів АТ «Дельта банк», більшу частину якого становлять права вимоги за кредитами юридичним особам, майнові права за кредитними договорами та дебіторська заборгованість.

Деякі активи перебувають у заставі Національного банку України й АТ «Укрексімбанк» повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

У забезпеченні за кредитами – об’єкти з переробки сільськогосподарської продукції, розташовані в Одеській області, зокрема:

- 39 тис. м² промислової нерухомості;

- діючий масложировий виробничий комплекс з обладнанням, з доступом до під'їзної залізничної колії та морського транспортного порту;

- 5,43 га земель з цільовим призначенням для розміщення олійножиркомбінату. Передбачалось будівництво морського зерноперевантажувального комплексу та двостороннього пірсу;

- діючий олійножиркомбінат з виробництва маргарину, кулінарних та кондитерських жирів, соняшникової олії та майонезу. Розташований поруч із залізничними коліями на 5,34 га промислових земель.

Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону з поетапним зниженням ціни протягом дня.

Аукціон розпочинається 24.09.2019 у проміжок часу з 9-30 до 10-00.

Кінцевий термін прийняття заяв: 24.09.2019 до 16:00.

Початкова ціна: 4 976 841,71 тис. гривень.

Усі зацікавлені сторони повинні подати свою реєстраційну інформацію відповідно до наданих вимог через веб-сторінку www.debtx.com завчасно з метою належного опрацювання такої інформації та її підтвердження.

Коментарі
Додати коментар