До новин

Одеський стадіон "Чорноморець" знову спробують продати на аукціоні

10 вересня, 2019
Продаж
Одеський стадіон "Чорноморець" знову спробують продати на аукціоні

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повторно виставив на голландський аукціон нежитлові будівлі центрального стадіону "Чорноморець" на вулиці Маразліївській, 1/20 в Одесі за 733,2 мільйона гривень.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Згідно з повідомленням, аукціон із продажу пулу активів неплатоспроможного Імексбанку, до складу яких і входить стадіон, відбудеться 26 вересня 2019 року. Організатор торгів - ТОВ "Фьост Файненшиал Нетворк Юкрейн".

Лот також включає права вимоги за 40 договорами, укладеними з юридичними особами. Загальна площа нежитлової нерухомості, розміщеної в історичному центрі Одеси, яка продається єдиним лотом, становить 80,3 тис. кв. м.

Стадіон "Чорноморець" включає, окрім спортивної частини, бізнес-центр із рестораном загальною площею 10,7 тис. грн, фітнес-центр (4,3 тис. кв. м), готель (9,8 тис. кв. м), підземний паркінг тощо.

За даними Фонду, остання повна реконструкція стадіону відбулася в 2011 році. Стадіон дозволяє розмістити на трибунах понад 34 тис. осіб.

Нагадаємо, стартова ціна реалізації цього пулу активів - 733,25 млн грн, це в п'ять разів нижче початкової ціни (3,6 млрд грн).

Раніше ці активи неодноразово виставлялися на торги на ProZorro.Продажі і вже тричі через FFN, але ним так ніхто і не зацікавився, що призвело до зниження ціни, зазначили у Фонді.

У 2018 році аукціон із продажу центрального стадіону "Чорноморець" в Одесі не відбувся через відсутність покупців. Тоді стадіон намагалися продати за 1,139 млрд грн.

У червні 2019 року стадіон "Чорноморець" знову виставили на продаж, але вже за 3,6 млрд грн.

Коментарі
Додати коментар