До новин

Словенська авіакомпанія Adria Airways призупинила польоти через фінансові проблеми

25 вересня, 2019
Збитки
Словенська авіакомпанія Adria Airways призупинила польоти через фінансові проблеми

Словенська авіакомпанія Adria Airways через фінансові проблеми скасувала всі рейси, які були заплановані на 24 і 25 вересня.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на "Європейську правду".

"Протягом цих двох днів компанія буде здійснювати рейси тільки у Франкфурт. Авіакомпанія працюватиме у вівторок, 24 вересня, виконуючи рейс з Франкфурта в Любляну, і в середу, 25 вересня, рейс з Любляни до Франкфурта", - йдеться в повідомленні.

Польоти припинені з усіх трьох баз авіаперевізника в Любляні, Приштині та Тирані. Пасажирам перед виїздом в аеропорт порадили перевіряти у своєму квитку, хто є фактичним перевізником на рейсі, оскільки Adria Airways мала угоди з іншими авіакомпаніями.

Рішення про тимчасове припинення польотів є наслідком відсутності забезпеченого доступу до нових коштів, які необхідні для продовження подальшої діяльності.

Американська лізингова компанія AeroCentury минулого тижня розірвала контракт з Adria Airways на два літаки. Якщо Adria не виплатить свої борги до п'ятниці, американці анулюють оренду ще одного літака.

Нагадаємо, 7 вересня через фінансові труднощі повністю зупинила польоти французька авіакомпанія Aigle Azur, яка в тому числі виконувала рейси Київ-Париж.

23 вересня збанкрутував великий британський туроператор Thomas Cook, що призвело до припинення польотів афілійованої однойменної авіакомпанії.

Коментарі
Додати коментар