До новин

Фонд гарантування виставив на продаж паркомісця збанкрутілого банку “Надра”

15 жовтня, 2019
Продаж
Фонд гарантування виставив на продаж паркомісця збанкрутілого банку “Надра”

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повідомляє про проведення відкритих торгів (аукціону) з продажу майна, що обліковується на балансі ПАТ «КБ «НАДРА».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Йдеться про продаж місць у підземному паркінгу новобудови в м. Києві за адресою вул. Дегтярівська  25-А.

Підземний паркінг знаходиться у центральній частині міста, має зручне розташування, як для тих хто користується громадським транспортом так і для заїзду автомобілем - поруч трамвайна лінія та станції метро: Лук’янівська, Дорогожичі, КПІ та Шулявська.

До продажу через «голландський аукціон» у системі ProZоrro.Продажі підготовлено 8 лотів. У кожен з них входить одне або два місця на паркінгу і основні засоби. А саме офісні меблі, оргтехніка та інше приладдя.

Перелік лотів з коротким описом активів та посиланнями на паспорти торгів і оголошення на сторінці ProZоrro.Продажі вказані у таблиці. За посиланнями можна дізнатися додаткову інформацію щодо умов участі в аукціонах, дати проведення торгів та більш детально ознайомитись з майном, що входить до лоту.

Звертаємо увагу, що зазначені активи ще є можливість викупити на індивідуальних торгах.  Ті лоти, що на даному етапі не будуть продані, надалі будуть виставлятися на продаж у складі пулу.

Торги призначені на 29 жовтня.

Коментарі
Додати коментар