До новин

Перший аукціон з продажу майна банкрутів на ProZorro.Продажі відбудеться у листопаді

22 жовтня, 2019
Продаж
Перший аукціон з продажу майна банкрутів на ProZorro.Продажі відбудеться у листопаді

На торговому майданчику UBIZ.ua опубліковано перший лот банкрута ТОВ «Соняшна долина».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на сайт майданчика.

Аукціон з продажу корпоративних прав у статутних фондах 3 господарських товариств, що знаходяться в ліквідації, відбудеться 20 листопада.

Зокрема, на аукціоні буде реалізована частка  в статутному капіталі ТОВ “Маказинсорт” в розмірі 99,9% на суму 36 922 100,00 грн, частка в статутному капіталі ТОВ “Ресурси розвитку” в розмірі 99,58% на суму 9 320 700,00 грн, частка в статутному капіталі ТОВ “Щедрий край” в розмірі 99,8% на суму 22 510 900,00 грн. Ці товариства володіють земельними ділянками у Київській області загальною площею понад 150 га.

Нагадаємо, 21 жовтня набув чинності Кодекс з процедур банкрутства. Відповідно до нього, відтепер продаж майна боржників у процедурах банкрутства відбуватиметься на відкритих електронних торгах через майданчики, акредитовані на ProZorro.Продажі.

«Символічно, що саме у перший день дії Кодексу з процедур банкрутства, перший лот був зареєстрований саме на UBIZ.ua. Це вже стало нашою традицією – бути першими. Зокрема, ми були першопрохідцями у  сфері електронних торгів, через наш майданчик був проданий перший лот  малої приватизації. Тепер ми можемо «записати до себе в актив» перший лот у рамках процедур банкрутства, що відбуватимуться за новими правилами», – сказав Дмитро Бойко, керівник маркетплейсу аукціонів UBIZ.ua.

Коментарі
Додати коментар