До новин

В Укрсоцбанку відкликали ліцензію

28 жовтня, 2019
Фінансовий ринок
В Укрсоцбанку відкликали ліцензію

Національний банк відкликав ліцензію та виключив "Укрсоцбанк" із держреєстру банків - рішення пов'язане із приєднання банку до "Альфа-Банку" за спрощеною процедурою.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на пресслужбу регулятора.

"Правонаступником активів і зобов'язань АТ "Укрсоцбанк" з 15 жовтня 2019 року стало АТ Альфа-Банк", - йдеться в повідомленні.

Дозвіл на реорганізацію "Укрсоцбанку" Нацбанк надав 12 вересня.

У Нацбанку зазначили, що згідно ЗУ "Про спрощення процедур реорганізації та капіталізації банків" приєднання за спрощеною процедурою дозволяє скоротити термін процедури в кілька разів - з 18 до трьох-чотирьох місяців.

Нагадаємо, Національний банк 12 вересня надав дозвіл Альфа-Банку і Укрсоцбанку на реорганізацію шляхом приєднання Укрсоцбанку до Альфа-Банку за спрощеною процедурою.

В результаті реорганізації Укрсоцбанк передасть за передавальним актом все своє майно, права та обов'язки правонаступнику - Альфа-Банку - і припинить своє існування як юридична особа.

За передавальним актом Укрсоцбанк передасть також майно і кошти, на які накладено обтяження і обмеження на розпорядження зі збереженням таких обтяжень і обмежень на розпорядження.

Коментарі
Додати коментар