До новин

Кредити трьох банків одним пулом виставлено на торги у грудні

08 листопада, 2019
Продаж
Кредити трьох банків одним пулом виставлено на торги у грудні

10 грудня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу пулу активів юридичних осіб, що перебувають на балансі трьох неплатоспроможних банків: АТ «ВТБ БАНК», ПУАТ «ФІДОБАНК», АТ «Дельта Банк».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на пресслужбу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону.

До складу пулу увійшли права вимоги за 89 кредитами юридичних осіб, 50 кредитами фізосіб.

Середня прострочена заборгованість за кредитами – 7 років. Загальна заборгованість за договорами склала 3 137 млн грн. За 84 кредитами тривають судові провадження. Ще 10 кредитів перебувають на опрацюванні Державної виконавчої служби.

Стартова ціна пулу – 645 млн грн.

Коротка презентація (тізер) – за посиланням.

Значна частина кредитів не забезпечені заставою. Проте декілька з них мають у заставі комерційну нерухомість, зокрема в Одеській та Полтавській областях. У забезпеченні за іншими:  цінні папери,  товари в обороті, фінансова порука, майнові права, обладнання.

Пул був сформований за календарним підходом. Тобто до його складу увійшли активи що неодноразово (до 11 разів) виставлялись на індивідуальні торги, але не були викуплені.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ, що увійшли до складу пулу, потенційні інвестори можуть у віртуальній кімнаті даних. Порядок отримання доступу до віртуальної кімнати даних – за посиланням.

Коментарі
Додати коментар