До новин

Фортуна-Банк остаточно ліквідували

18 березня, 2020
Ліквідація
Фортуна-Банк остаточно ліквідували

17 березня 2020 року до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань внесено запис про проведення державної реєстрації припинення ПАТ «Фортуна-Банк» як юридичної особи.

Ліквідація банку вважається завершеною, а сам банк ліквідованим, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на пресслужбу ФГВФО.

«Відповідно до статті 52 Закону вимоги кредиторів до банку, що були незадоволені за недостатністю його майна, вважаються погашеними, і повноваження Фонду гарантування вкладів фізичних осіб як ліквідатора АТ «ФОРТУНА-БАНК» припинено», - наголосили у прес-службі.

Фонд завершує виплату гарантованих сум відшкодування коштів за вкладами у день подання документів для внесення до ЄДР запису про ліквідацію банку як юридичної особи. Таким чином, виплати гарантованих сум відшкодування коштів вкладникам АТ «ФОРТУНА-БАНК» завершено. У межах виплати гарантованого відшкодування вкладниками АТ «ФОРТУНА-БАНК» отримано 88,6 млн грн, що становить 96,7% від загальної гарантованої суми.

Коментарі
Додати коментар