До новин

Фонд гарантування виставить на аукціон 2 портфелі кредитів фізосіб Дельта Банку

03 липня, 2020
Продаж
Фонд гарантування виставить на аукціон 2 портфелі кредитів фізосіб Дельта Банку

Фондом гарантування вкладів заплановано 10 липня 2020 року проведення аукціону з продажу двох портфелів кредитів фізичних осіб, що обліковуються на балансі АТ «Дельта Банк».

Відкриті торги пройдуть на електронному майданчику ProZorro.Продажі, за голландською моделлю аукціону, повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація в Україні» із посиланням на ФГВФО.

Участь у них можуть взяти юридичні та фізичні особи.

Зокрема, на продаж будуть виставлені такі лоти:

GL3N218530 – Кредитний портфель, що складається з прав вимоги та інших майнових прав за 473 кредитними договорами, які забезпечені іпотекою, 8 автокредитів, 22 кредитних договорів, що забезпечені іншою заставою та 10 беззаставних кредитів. Об’єкти застави знаходяться у Західній та Центральній Україні. Стартова ціна лоту – 51,7 млн грн.

GL3N218531 – Кредитний портфель, до складу якого увійшли права вимоги та інші майнові права за 375 кредитними договорами, що забезпечені іпотекою, 1 автокредит, 19 кредитних договорів, що забезпечені іншою заставою та 14 беззаставних кредитів. Об’єкти застави знаходяться у Південно-Східній Україні. Стартова ціна лоту – 49,6 млн грн.

Середній термін прострочення за кредитами у складі пулів – понад 3 роки. Раніше ці кредити уже виставлялися на продаж, але поки що не знайшли свого покупця.

Також детальний опис активів представлений у віртуальній кімнаті даних на сайті Фонду.
Коментарі
Додати коментар