До новин

Ярославський купив у Пінчука банк «Кредит Дніпро», главою правління призначили Панова

05 серпня, 2020
Продаж
Ярославський купив у Пінчука банк «Кредит Дніпро», главою правління призначили Панова

Банк «Кредит Дніпро» повідомив, що 3 серпня між компанією «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка виступає єдиним акціонером банку, та Олександром Ярославським, власником та президентом групи DCH, укладено угоду про відчуження 100% акцій у статутному капіталі «Кредит Дніпро».

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація в Україні» із посиланням на Фінбаланс.

30 липня Ярославський отримав від НБУ погодження прямого набуття істотної участі в розмірі 100% акцій у статутному капіталі банку «Кредит Дніпро».

«Внаслідок укладання означеної угоди Олександр Ярославський стає кінцевим бенефіціарним власником фінустанови», - йдеться в повідомленні «Кредит Дніпро».

Наглядова рада банку «Кредит Дніпро» ухвалила рішення про припинення повноважень та звільнення з посади голови правління банку Олени Малинської з дати укладання угоди про відчуження 100% акцій у статутному капіталі фінустанови.

Новий акціонер призначив на посаду голови правління банку "Кредит Дніпро" з 4 серпня Сергія Панова, кандидатуру якого погоджено Нацбанком.

«У зв’язку зі зміною власника припиняються повноваження чинного складу наглядової ради фінустанови. Нові члени наглядової ради вступлять у свої повноваження відразу після погодження їх кандидатур Національним банком України», - йдеться в заяві банку.

Коментарі
Додати коментар