До новин

Фонд гарантування виставляє на торги два пули активів банку «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ»

17 вересня, 2020
Продаж
Фонд гарантування виставляє на торги два пули активів банку «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ»

Фондом гарантування вкладів фізичних осіб на 1 жовтня 2020 року заплановано проведення двох аукціонів з продажу пулів активів ПАТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ».

Торги пройдуть на електронному майданчику ProZorro.Продажі, за голландською моделлю аукціону, повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація».

Зокрема, буде виставлено на продаж лот GL18N718996: пул активів, до складу якого увійшли права вимоги за 6 кредитними договорами, укладеними з суб’єктами господарювання. У забезпечені за цими договорами: основні засоби, нерухомість та легкові автомобілі, товари в обороті, акції та майнові права. Початкова ціна лоту – 225,5 млн грн.

Також повторно виставлено на торги пул активів, лот GL18N718995, який складається з прав вимоги за 10 кредитними договорами, укладеними з суб’єктами господарювання. Частина з них перебуває в заставі Нацбанку України. В забезпечені за цими договорами: єдиний майновий комплекс у Львові – основні засобі, нерухоме та рухоме майно, об’єкти нерухомості в Києві, розташовані на вул. Саксаганського та пр. Перемоги, земельні ділянки в Київській області, акції та майнові права. Початкова ціна лоту – 1,154 млрд грн.

Потенційні покупці можуть взяти участь в аукціоні, попередньо зареєструвавшись у системі ProZоrro.Продажі.
Коментарі
Додати коментар