До новин

Скай Банк розпочав продавати майно на електронних торгах СЕТАМ

23 вересня, 2020
Продаж
Скай Банк розпочав продавати майно на електронних торгах СЕТАМ

Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції уклало угоду про реалізацію майна з АТ «СКАЙ БАНК» на онлайн-аукціоні OpenMarket.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на Мін'юст.

Першими лотами у системі стали три нежитлові будівлі автозаправної станції, що розташовані в Харківській області:

  • Нежитлова будівля АЗС, яка має загальну площу 69,5 кв. м. та розташована в Харківській області, смт Кулиничі, вул. Шляхова. Стартова ціна: 5 000 000 грн. Дата проведення аукціону: 12 жовтня 2020 року. Посилання на лот тут.
  • Нежитлова будівля АЗС (загальна площа 21,4 кв.м.) та земельна ділянка (0.17 га), що розташовані в Харківській області, смт Білий Колодязь, Вовчанський район. Стартова ціна: 1 970 000 грн. Дата проведення аукціону: 12 жовтня 2020 року. Посилання на лот тут.
  • Нежитлова будівля АЗС, яка має загальну площу 371,4 кв. м. та розташована в Харківській області, Дергачівський район, село Черкаська Лозова, вул. Ентузіастів. Поруч з об'єктом проходить автомагістраль — окружна дорога «Київ-Харків». Стартова ціна: 5 000 000 грн. Дата проведення аукціону: 12 жовтня 2020 року. Посилання на лот тут.

За домовленістю з банком лоти будуть продаватися на англійських аукціонах на підвищення.

«СКАЙ БАНК став вже 25 банком, який розпочав продавати непрофільні активи на нашому електронному аукціоні. OpenMarket-СЕТАМ почав успішно співпрацювати з банківськими установами, в рамках добровільної реалізації, ще з 2016 року заробивши для них — 3,37 млрд грн», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Sky Bank — український банк з міжнародним капіталом та фокусом в розвитку на IT-інноваціях. Правонаступник Регіон-Банку — універсального банку, що працює на ринку з 1991 р. Орієнтований на обслуговування як фізичних, так і юридичних осіб всіх форм власності. Учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, член Незалежної Асоціації Банків України, ПАРД, міжнародної асоціації S.W.I.F.T. та ін. організацій. Мажоритарним власником акцій Sky Bank є Аріф Бабаєв: йому належить 99,09% акцій.

Коментарі
Додати коментар