До новин

ФДМУ виставив на аукціон ще два об'єкти "Укрспирту"

23 листопада, 2020
Продаж
ФДМУ виставив на аукціон ще два об'єкти "Укрспирту"

Фонд держмайна виставив на приватизаційні аукціони ще два об'єкти "Укрспирту" - Вишняківське (стартова ціна 22,4 млн грн) та Воютицьке МПД (стартова ціна 32 млн грн).

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на пресслужбу ФДМУ.

Зазначається, що приватизаційний аукціон Вишняківського МПД призначено на 18 грудня 2020 року. Об'єкт знаходиться у Полтавській області, Хорольському р-ні, с. Вишняки

До складу цього об’єкту входять, зокрема, спиртосклад, бродильний цех, виробнича лабораторія і будівля брагоректифікації.

Аукціон з приватизації Воютицького МПД відбудеться 17 грудня 2020 року, актив знаходиться у Львівській області, Самбірському р-ні, с. Воютичі.

До його складу входять, зокрема, цех розливу, виробництва концентрату квасного сусла і полісолодових екстрактів, будівля насосної станції води, варочне і дріжджебродильне відділення.

"Переможці аукціонів, після отримання права власності на об'єкт, отримають також можливість стати учасниками нового ринку виробництва спирту", - додали у Фонді.

Нагадаємо, Фонд держмайна продав на приватизаційному аукціоні Марилівське МПД і зберігання спирту (Тернопільська область), стартова ціна зросла у 2,2 разів – з 54,7 млн грн до 120 млн грн.

Марилівське МПД і зберігання спирту (Тернопільська область) на приватизаційному аукціоні купила компанія з Молдови Zernoff, яка позиціонує себе як найбільшого виробника етилового спирту в Молдові.

Шостий об’єкт "Укрспирту" "пішов з молотка" за ціну, майже втричі вищу за стартову. Держпідприємство на Львівщині придбало ТОВ "ФІНАНС-СЕРВІС ПЛЮС".

Раніше інвесторів знайшли Немирівське, Артемівське, Овечацьке, Лопатинське та Бершадське МПД.

Повідомлялось, що за 9 місяців поточного року "Укрспирт" отримав на 63,4% більше чистого прибутку, ніж за відповідний період 2019 року.

Напередодні не відбувся аукціон з продажу Хоростківського спиртзаводу, його виставлять на повторний аукціон зі зниженням стартової ціни.

Коментарі
Додати коментар