До новин

Сьогодні госпсуд розгляне справу про банкрутство агрокомпанії Бахматюка

04 серпня, 2015
Банкрутство підприємств
Сьогодні госпсуд розгляне справу про банкрутство агрокомпанії Бахматюка

Сьогодні, 4 серпня, господарський суд Вінницької області розгляне справу про банкрутство однієї з аграрних компаній Олега Бахматюка - ПАТ «Браїлівське».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на оголошення, розміщене на офіційному сайті Вищого господарського суду України.

Справу про банкрутство було відкрито ще у квітні 2015 року.

Підставою для банкрутства послужили невиконані зобов'язання ПАТ перед кредитором на 144 млн грн. Загальний борг господарства перед кредиторами становить близько 486 млн грн. Проте Бахматюк не поспішає виконувати судові рішення і повертати борги.

Також 4 серпня господарський суд Полтавської області розгляне позов до іншої компанії Бахматюка - ТОВ «Агробуд» - про стягнення заборгованості в розмірі 4,8 млн грн.

Нагадаємо, загальна заборгованість агрохолдингу «Укрлендфармінг», контрольованого Олегом Бахматюком, становить близько 1,7 млрд доларів. На даний момент компанія веде переговори про погашення заборгованості. Однак поки кредитори не бачать конкретних рішень і намагаються стягнути багатомільйонні борги аграрного холдингу в судовому порядку.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, НБУ відніс банк Бахматюка «Фінансова ініціатива» до категорії неплатоспроможних.

Коментарі
Додати коментар