До новин

"Епіцентр К" купує в Укрексімбанка земельну ділянку за 227 млн грн

30 грудня, 2020
Продаж
"Епіцентр К" купує в Укрексімбанка земельну ділянку за 227 млн грн

28 грудня в системі “ProZorro.Продажі” відбувся аукціон з продажу земельної ділянки площею 4 га на столичному масиві Березняки.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на Finbalance.

Переможцем аукціону з пропозицією 227 млн грн стало ТОВ “Епіцентр К” (його бенефіціари - Галина та Олександр Гереги, яким належить мережа гіпермаркетів “Епіцентр”).

Стартова ціна на лот була 105,8 млн грн. У торгах брали участь чотири компанії.

Як повідомляв Укрексімбанк, продаж вказаної земельної ділянки відбувається для погашення проблемної заборгованості групи “Амстор” перед ним - у рамках справи про банкрутство ТОВ "Чумацький Шлях".

Нагадаємо, 14 грудня - теж в рамках врегулювання заборгованості групи "Амстор" перед Укрексімбанком - в системі “ProZorro.Продажі” відбувся аукціон з продажу кількох торгових центрів, земельних ділянок, торгового обладнання мережі “Амстор” в Запоріжжі, Маріуполі, Мелітополі, Краматорську, Кременчуку, Бердянську, Одесі.

Переможцем цього аукціону було ТОВ “Мадера Девелопмент” (кінцевий бенефіціар - засновник і глава Concorde Capital Ігор Мазепа), яке запропонувало за вказані активи 456 млн грн (стартова ціна на лот була 283,5 млн грн).

Коментарі
Додати коментар