До новин

Суд ліквідував кондитерську фірму «Буковинка»

03 лютого, 2021
Ліквідація
Суд ліквідував кондитерську фірму «Буковинка»

У Чернівцях Господарський суд області ліквідував акціонерне товариство "Виробничо-торгівельна кондитерська фірма "Буковинка" як юридичну особу у зв’язку з банкрутством.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на molbuk.

У повідомленні йдеться ТзОВ "Торговий дім "Галпін" звернулося із заявою до суду про визнання "Буковинки" банкрутом.

"Постановою господарського суду від 06.12.2011 боржника визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру, в ході якої ліквідаторами вживались заходи, спрямовані на пошук та виявлення майна банкрута з метою погашення кредиторської заборгованості. Загалом, за підсумками ліквідаційної процедури кредиторська заборгованість АТЗВ "ВТКФ "Буковинка" погашена в сумі понад 13 млн. грн. Непогашена заборгованість склала понад 72,38 млн. грн", – йдеться у повідомленні.

Зазначажться, що 12 січня суд ліквідував банкрута - фірму "Буковинка" як юридичну особу у зв'язку з банкрутством.

"Буковинка" була створена у 1993 році в зв’язку з приватизацією кондитерської фабрики, заснованої в 1944 році, коли дрібні розрізнені цехи міста були об’єднані в одне ціле і стали кондитерською фабрикою.

Кондитерська фірма "Буковинка" випускала понад 250 найменувань кондитерської продукції, яка славилася високою якістю як в Україні, так і далеко за її межами. Продукцію фірми експортували до Греції, Німеччини, Ізраїлю, США, Канади, Туркменістану, Узбекистану, Молдови, Естонії, Росії, а також реалізувала через власну торговельну мережу в Україні.

Коментарі
Додати коментар